СОРТОВИ СЕМЕНА - СОФИЯ АД

Тел.: (02) 983 1393, E-mail: sortovi_semena@yahoo.com

Продукти

ПОМПИ ЗА ФОНТАНИ И ДЕКОРАТИВНИ ЕЗЕРА
Арт. №: 1109005; 1109029; 1109040;
NOVA Цена : 30.00лв/бр.; WWP1600 Цена : 78.00лв/бр.; HSP600I Цена : 45.00лв/бр.
Повече
ДЕКОРАТИВНО ЕЗЕРО B-110
Арт. №: 1109038
В-110 Цена : 99лв/бр.
Повече